Hi, How Can We Help You?
  • Adresa: Clădirea Cluj City Center
  • Efectuati un apel: 0744514369
  • Adresa Email: office@mironpartners.ro

Despre Noi

Despre Noi

DESPRE NOI

Misiunea Noastră

MIRON S.C.P.A. suntem o societate civilă profesională de avocați din Cluj-Napoca, România, membră a Baroului Cluj – Uniunea Națională a Barourilor din România și a fost înființată pentru a oferi clienților experiența unei echipe hotărâte în a găsi soluții la problemele juridice cu care aceștia se confruntă în activitatea acestora.

Obiectivul nostru constă în soluționarea cât mai rapidă a problemelor dumneavoastră juridice de orice natură și acordarea de consultații juridice care să vină în sprijinul ideilor dumneavoastră de afaceri.

În acest scop, acoperim o paletă largă de domenii juridice și obținem rezultatele adecvate în timp util pentru dumneavoastră.

La MIRON S.C.P.A. veți fi plăcut surprinși de faptul că ne tratăm clienții ca parteneri de cursă lungă, profesionalismul și disponibilitatea fiind premisele noastre. Echipa noastră îmbină experiența cu entuziasmul noii generații care se implică în fiecare proiect și cauză, indiferent de gravitatea sau complexitatea acesteia.

Principiile care guvernează echipa noastră de avocați sunt: confidențialitatea, profesionalismul, disponibilitatea, încrederea, buna administrare a justiție în protecția libertăților individuale și a dreptului la apărare.

Suntem conştienţi de faptul că pentru fiecare client problema sa este întotdeauna cea mai importantă, iar legăturile noastre profesionale cu clienţii depăşesc limitele unei relații rigide și conformiste. Ele se bazează pe devotamentul faţă de client, serviciu juridic prompt şi respectarea secretului profesional.

În vederea rezolvării problemelor într-o manieră eficientă, echipa MIRON S.C.P.A.  depunem toate diligențele și adoptăm strategia cea mai eficientă pentru proiectul și cauza clienților noștri, cu profesionalism și seriozitate  prevăzute de Statutul profesiei de avocat și Codul deontologic al avocatului.

IN MEMORIAM ”Av. Dora Meteş, 1954 – 2018, fondatoare și mentor, o profesionistă a dreptului, care s-a dedicat peste 40 de ani avocaturii, până în ultimele luni ale vieții.”

Dora Meteş