Hi, How Can We Help You?
  • Adresa: Clădirea Cluj City Center
  • Efectuati un apel: 0744514369
  • Adresa Email: office@mironpartners.ro

Mălina Orzan

Mălina Orzan

Avocat

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, promoția 2019 și a programului de Masterat “Administrație publică” din cadrul FSPAC Universitatea Babeș-Bolyai, promoția 2021.

Biography

Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, promoția 2019 și a programului de Masterat “Administrație publică” din cadrul FSPAC Universitatea Babeș-Bolyai, promoția 2021.

În anul 2019 a promovat examenul de primire în profesia de avocat, devenind parte din echipa MIRON SCPA în anul 2023, oferind consultanță juridică și asigurând asistarea și reprezentarea clienților în diverse domenii de activitate, printre care Drept civil, Drept penal, Drept contravențional și Drept bancar.

Mălina este o persoană empatică, deschisă spre noutate, implicată în rezolvarea situațiilor juridice ale clienților și de asemenea este meticuloasa în cercetările juridice realizate.

Experiența din domeniul bancar îi este utilă în interacțiunea cu clienții, atât din punct de vedere profesional, cât și uman.