Hi, How Can We Help You?
  • Adresa: Clădirea Cluj City Center
  • Efectuati un apel: 0744514369
  • Adresa Email: office@mironpartners.ro

Jula Paula Simona

Jula Paula Simona

Avocat

Paula Jula este absolventa a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, promoția 2014 și a programului de Masterat “Instituții de drept privat” din cadrul Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, promoția 2015.

Biografie

În anul 2015 a promovat examenul de primire în profesia de avocat, devenind parte din echipa MIRON S.C.P.A. în anul 2019 în calitate de avocat definitiv, oferind consultanță juridică și asigurând asistarea/reprezentarea clienților în diverse domenii de activitate, printre care Drept civil, Drept societar, Executarea silită, Litigii între profesioniști.
Paula este pasionată de tot ceea ce implică domeniul juridic și tratează cu seriozitate și responsabilitate fiecare speță în care este implicată. De asemenea, este o fire empatică și pozitivă, calități care îi sunt utile și în exercitarea profesiei și în interacțiunea cu clienții societății. Consideră că profesionalismul, dedicarea în rezolvarea situațiilor juridice ale clienților și o bună comunicare cu aceștia reprezintă cele mai importante atribute ale unui
avocat de succes.