Hi, How Can We Help You?
  • Adresa: Clădirea Cluj City Center
  • Efectuati un apel: 0744514369
  • Adresa Email: office@mironpartners.ro

Gostian Claudiu Dan

Gostian Claudiu Dan

Avocat

Absolvent al Facultății de Drept din Cluj-Napoca a Universității Creștine “Dimitrie Cantemir” din București, promotia 2020 și a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca

Biography

Absolvent al Facultății de Drept din Cluj-Napoca a Universității Creștine “Dimitrie Cantemir” din București, promotia 2020 și a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Claudiu Gostian abordează avocatura într-un moment de desăvârșire personală și profesională.

Doctor în economie, cu o experiență de 25 de ani în antreprenoriat și management este capabil să ofere soluții interdisciplinare în domeniul comercial, fiscal, civil, penal.

Avocatura este o pasiune care îi dă posibilitatea de a îndruma (consilia) oamenii în problemele lor cele mai importante.
Prin formare continuă și viziune deschisă consideră că poate oferi încrederea dorită clienților, prin soluții originale și argumentate, completat fiind de o fire empatică, de onestitate și conștiinciozitate.

Pe lângă acestea, echipa din care facem parte, oferă sinergia lucrului bine făcut.