EN
ECHIPA SERVICII ONORARII CARIERE CONTACT
DE CE MIRON&PARTENERII
MIRON & PARTENERII este o societate civilă profesională de avocați din Cluj-Napoca, Romania, membră a Baroului Cluj - Uniunea Națională a Barourilor din România și a fost înființată pentru a oferi clienților experiența unei echipe hotărâte a găsi soluții la problemele juridice cu care aceștia se confruntă în activitatea lor.

Obiectivul nostru constă în soluționarea, cât mai rapidă a problemelor dumneavoastră juridice de orice natură și acordarea de consultații juridice care să vină în sprijinul ideilor dumneavoastră de afaceri. Încercăm să acoperim, în acest scop, o paletă largă de domenii juridice și să obținem cele mai bune rezultate în timp util pentru dumneavoastră.

La MIRON & PARTENERII veți fi plăcut surprinși şi asta pentru că ne tratăm clienții ca niște parteneri de cursă lungă. Veți descoperi o echipă care combină experiența cu entuziasmul noii generații care se implică în fiecare proiect sau cauză, indiferent de gravitatea sau importanţa acestora.

Suntem conştienţi de faptul că pentru fiecare client problema sa este întotdeauna cea mai importantă, iar legăturile noastre profesionale cu clienţii depăşesc limitele unei relații rigide și conformiste. Ele se bazează pe devotamentul faţă de client, serviciu juridic prompt şi respectarea secretului profesional.

În vederea rezolvării problemelor într-o manieră eficientă, atât pentru clienţii cărora le acordăm asistență juridică permanentă, cât şi pentru cei pe care îi reprezentăm în cauze ocazionale depunem toate diligențele pentru proiectul sau cauza lor cu profesionalismului și seriozitatea prevăzute de Statutul profesiei de avocat și Codul deontologic al avocatului.